Oferta SEO
  • office@neoagency.ro
  • 0734 646 300

Parerea Clientilor

Ce spun clientii despre serviciile oferite de noi?

Parerea clientilor despre Neo Agency

Cea mai buna firma de web design si Seo in raport calitate pret. Au cele mai mici preturi la SEO si fac o treaba de nota 10. Am urcat un site cu acesti baieti si sunt foarte multumit de rezultate.
Munteanu Ion
Este o placere sa lucrezi cu aceasta companie. Site-ul meu la ora actuala genereaza vanzari de 300% mai mult fata de cum era inainte dupa ce s-au ocupat baietii de optimizarea lui. Recomand. Promti si profesionisti.
Magda Preda

Ma bucur ca lucrez cu Neo Agency. Am lucrat cu multe firme de seo si webdesign pana acum dar cu niciuna nu am avut rezultatele care le-am avut cu Neo Agency. Pastram o comunicare foarte buna si mereu au venit cu idei noi pentru imbunatatirea site-ului meu.
Pretre Fatu
Colaboram cu Neo Agency de mai bine de 1 an si suntem foarte multumiti de serviciile oferite de ei si de promptitudinea cu care au raspuns pana acum solicitarilor noastre, avand deja 2 proiecte realizate impreuna. Recomandam cu incredere colaborarea cu aceasta firma.
Cristina Turcu

Am apelat la Neo Agency pentru a reface site-ul firmei mele si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate. Am cautat 2 saptamani o companie care sa-mi refaca site-ul, fiind foarte pretentios dar alegerea facuta a fost foarte buna. Urmatoarele 2 site-uri tot la NeoAgency o sa apelez.
Gabriel Mazat
Am avut o colaborare productiva si foarte eficienta cu neoagency pe partea de seo. Am primit constant analize si rapoarte detaliate cu evolutia siteului in Google. Neo Agency poate fi caracterizata ca fiind una profesionista si cu servicii de calitate foarte buna pe SEO.
Cosmin Ciocan